Cutler and Gross. London's Design.

De ontwerpers van Cutler and Cross brillen zijn echte liefhebbers van design wat in elk montuur terug te zien is. De brillen worden ontworpen in London en met de hand gemaakt in Italie. Elk montuur is het resultaat van een ongeëvenaard vermogen om verleden en heden te verenigen en heeft een bepaald onmiskenbaar karakter. Volgens Graham Cutler is de drager van zijn brillen altijd een individu geweest, beetje excentriek, maar voornamelijk een speciaal iemand.

Cutler and Gross Cat Eye 1408

Cutler and Gross Square 1403

Cutler and Gross Cat Eye 1407

Bekijk de video's van Cutler and Gross

Cutler and Gross X The Great Frog Eyewear Collection
Cutler and Gross AW23 Collection, The After Party
Cutler and Gross Visionaires Monty Whitebloom

Wil je meer weten over Cutler and Gross?

Cutler and Gross is in 1969 opgericht door opticiens de heer Cutler en de heer Gross. Dankzij mond-tot-mondreclame groeide wat begon als een kleine maar innovatieve maatwerkservice in Londen's Knightsbridge al snel uit tot een volwaardige ontmoetingsplaats voor kunstenaars, rocksterren, schrijvers en royalty. Samen creëerden ze de perfecte balans tussen smaak en technisch vernuft, en vestigden ze snel hun reputatie als toonaangevende figuren in de brillenindustrie. Hun monturen werden en worden gedragen door popsterren als David Bowie, Rolling Stones, Madonna, Lady Gaga en ook in alle Kingsman films.

Kom langs om onze Cutler and Gross zonnebrillencollectie te bekijken in de winkel of maak een afspraak zodat we alle tijd hebben om je een goed advies te kunnen geven welke bril het beste bij je past.

Bekijk onze exclusieve zonnebrillen