Etnia Barcelona. Het designer-brillenmerk van Barcelona.

Etnia Barcelona is een merk dat kleurrijke ontwerpen creëert met natuurlijke acetaat. Etnia Barcelona staat voor kwaliteit, kunst en cultuur en heeft al meer dan drie generaties ervaring. De ervaring en knowhow strekt zich uit over 70 jaar en al 20 van die jaren gebruiken ze ambachtelijke technieken om brillen van de hoogste kwaliteit op de markt te maken. Etnia Barcelona maakt veel gebruik van opvallende kleuren en heeft in de collectie van gedurfde en uitgesproken monturen, tot retro en vintage monturen. Daarnaast maken ze gebruik van alleen 100% natuurlijk materiaal. De zonnebrilglazen zijn van puur mineraal glas van Barberini en HD-colors technologie. Dit is een innovatief filer dat de scherpte verhoogt en primaire kleuren intensiveert. Deze samenstelling geeft het glas een unieke en onvergelijkbare weerstand en kwaliteit van zicht.

Etnia Barcelona Ester

Etnia Barcelona Kate

Etnia Barcelona Punchina

Bekijk de video's van Etnia Barcelona

Etnia Barcelona Miscelánea FW23. A story between Japanese & Mediterranean culture.
Etnia Barcelona Miscelánea FW23. A story between Japanese & Mediterranean culture.
Etnia Barcelona Miscelánea FW23. A story between Japanese & Mediterranean culture.

Wil je meer weten over Etnia Barcelona?

In 2001 werd Etnia Barcelona opgericht door David Pellicer in Barcelona. Hij was een jonge ondernemer met een passie voor brillen en design. Hij wilde zijn inspanningen niet alleen wijden aan het maken van brillen, maar ook echt een merk creëren. Hij wilde een merk dat alle mensen en uitdrukkingsvormen in acht zou nemen door middel van kleur en kunst. Hiervoor werkt het merk samen met legendes uit de kunstwereld, zoals Ignasi Monreal. Daarnaast vindt Etnia Barcelona duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen erg belangrijk, daarvoor werken ze met gerecyclede en organische materialen. De monturen van acetaat zijn dan ook volledig herbruikbaar en biologisch afbreekbaar. Daarnaast ondersteunt Etnia Barcelona verschillende sociale en liefdadigheidsprojecten, waaronder het Etnia Barcelona Foundation project, dat zich richt op het verbeteren van de ooggezondheid in ontwikkelingslanden. Veel beroemdheden dragen graag Etnia Barcelona monturen zoals, Selena Gomez, Bradd Pitt, Dua Lipa en Heidi Klum.

Kom langs om onze Etnia Barcelona zonenbrillencollectie te bekijken in de winkel of maak een afspraak zodat we alle tijd hebben om je een goed advies te kunnen geven welke bril het beste bij je past.

Bekijk onze exclusieve zonnebrillen