Lindberg. Uniek Deens design.

Lindberg monturen zijn van Deens design waarbij elk montuur ontworpen en gemaakt wordt in Denemarken. De monturen hebben een klassieke elegantie en weloverwogen eenvoud. Lindberg maakt gebruik van verantwoord gewonnen, duurzame en kostbare materialen zoals: titanium, goud, platina, buffelhoorn, fijn hout en diamanten. Lindberg brillen zijn ongelooflijk sterk en flexibel en behoren tot de lichtste en daardoor meest comfortabele brillen ter wereld. Een montuur kan ook aangepast worden aan jouw specifieke voorkeuren en als je voor een Lindberg bril kiest dan krijg je het ontwerp, de details en materialen die je waard bent.

Lindberg Acetanium

Lindberg n.o.w Titanium

Lindberg Strip Titanium

Bekijk de video's van Lindberg

Lindberg Eyewear - Timeless Eyewear
Lindberg Eyewear - The Story of Titanium
Lindberg Eyewear - Lost in the waves

Wil je meer weten over Lindberg?

Lindberg is opgericht in 1986 door architect Henrik Lindberg en zijn vader, optometrist Poul-Jørn Lindberg, en creëerde zo een unieke samensmelting tussen architectonisch ontwerp en comfort binnen brillen. Met een zeer gespecialiseerd team dat zich inzet voor onderzoek en ontwikkeling van nieuwe geavanceerde technieken, is elk Lindberg montuur ultralicht en geconstrueerd zonder schroeven of klinknagels. Lindberg monturen worden gedragen door de Deense koninklijke familie, politici en beroemdheden.

Kom langs om onze Lindberg collectie te bekijken in de winkel of maak een afspraak zodat we alle tijd hebben om je een goed advies te kunnen geven welke bril het beste bij je past.