“Disruptive by design” Oakley’s innovatieve monturen.

Oakley is een Amerikaans sportmerk dat brillen en zonnebrillen ontwerpt met een vederlicht montuur en een modern design. Met een Oakley montuur ben je verzekerd van een optimaal comfort, duurzaamheid en perfecte pasvorm. De monturen worden gemaakt van kunstof, metaal of titanium. Er zijn zowel brillen die specifiek gedragen kunnen worden tijdens het sporten, maar ook gedragen kunnen worden als echte lifestyle bril.

Oakley Stealth™ Pro

Oakley Materials that matter

Oakley Blue Ready

Bekijk de video's van Oakley

Oakley | Session 1242
Oakley | MUZM | Mars
Oakley | Max Fearlight

Wil je meer weten over Oakley?

Oakley is opgericht in 1975 door James January en is een iconisch merk dat wereldwijd bekend staat om zijn hoogwaardige sport- en lifestyleproducten. Oorspronkelijk is het merk begonnen als een fabrikant van handvatten voor motorcrosfietsen, maar groeide al snel uit tot ook een toonaangevend merk in de wereld van brillen. Oakley heeft sterke banden met de sportwereld en is en favoriete keuze voor professionele atleten zoals Michael Jordan, Bubba Watson en Shaquille O-Neal, maar ook filmster Tom Cruise heeft ze in verschillende films gedragen. Oakley staat voor design, innovatie en goede kwaliteit.

Kom langs om onze Oakley brillencollectie te bekijken in de winkel of maak een afspraak zodat we alle tijd hebben om je een goed advies te kunnen geven welke bril het beste bij je past.

Bekijk onze andere top merken