Ray-Ban Junior. Kwaliteit sinds 1937.

De Ray-Ban junior collectie is speciaal ontworpen met het oog op kinderen en voor jonge avonturiers. De monturen zijn erg licht en daardoor comfortabel te dragen. Daarnaast worden ze gemaakt van sterke materialen om de duurzaamheid te garanderen, want een kinderbril moet natuurlijk wel tegen een stootje kunnen. Fleurige kleuren zijn erg leuk voor kinderen, vandaar dat de monturen er in flitsende kleuren als blauw, roze en paars, maar ook de klassieker als de zwarte kinderbril is populair.

Ray-Ban Junior Metal

Ray-Ban Junior Plastic

Ray-Ban Junior Non Toxic

Bekijk de video's van Ray-Ban Junior

Ray-Ban Junior Kids Sun Collection
Ray-Ban Junior Cool, confident and covered
Ray-Ban Junior Ready to Play?

Wil je meer weten over Ray-Ban Junior?

Ray-Ban werd opgericht in 1936 door Bausch & Lomb, een Amerikaans bedrijf. De eerste Ray-Ban zonnebril, de Aviator, werd oorspronkelijk ontworpen voor Amerikaanse piloten om hun ogen te beschermen tegen schadelijke UV-straling en schitteringen tijdens vluchten. In de jaren 50 werd de Wayfarer geïntroduceerd en groeide al snel uit tot een iconisch stijlvol accessoire, populair bij beroemdheden en het grote publiek. Ray-Ban heeft sindsdien verschillende modellen gelanceerd en is uitgegroeid tot een van 's wereld meest herkenbare en invloedrijke zonnebrilmerken. Daarnaast heeft Ray-ban door de jaren heen zijn focus ook meer gelegd op de correctiemonturen die vaak het stijlvolle ontwerp behouden wat Ray-Ban bekend maakt. Ray-Ban is een favoriet onder veel beroemdheden, zoals Rihanna, Taylor Swift en Brad Pitt.

Kom langs om onze Ray-Ban junior collectie te bekijken in de winkel of maak een afspraak zodat we alle tijd hebben om je een goed advies te kunnen geven welke bril het beste bij je past.