Serengeti. Verfijnde kwaliteit in een tijdloos design.

Serengeti is een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige zonnebrillen, met speciale aandacht voor de kwaliteit van de glazen. Serengeti zonnebrillen bieden 100% bescherming tegen UVA/UVB straling en de photochromic technologie zorgt ervoor dat de lenzen zich aanpassen aan verschillende lichtomstandigheden, zodat het zicht scherp blijft als je bijvoorbeeld de garage of een tunnel inrijdt. De glazen zijn ontworpen om schittering te verminderen, kleuren te verbeteren en een helder zicht te bieden, vooral tijdens het autorijden. De collectie van Serengeti bestaat uit verschillende ontwerpen, van klassieke tot moderne modellen, verschillende kleuren en materialen. Als je een eenmaal een Serengeti zonnebril draagt wil je nooit meer anders.

Serengeti Clip-On

Serengeti Leonora

Serengeti Bacall

Bekijk de video's van Serengeti

Serengeti Chase The Light
Serengeti Craftsmanship Story Movie
Serengeti Simone Zanoni x Serengeti Eyewear

Wil je meer weten over Serengeti?

Serengeti werd opgericht in 1982 in Amerika, na meer dan 100 jaar onderzoek en innovatie, met als doel de beste bescherming en het duidelijkste zicht te bieden, evenals uitstekend comfort. Sinds de oprichting is het merk internationaal gerespecteerd en wereldwijd gedistribueerd. Met de decennia aan ervaring wordt Serengeti beschouwd als 's werelds meest innovatieve en creatieve premium brillenmerk. De brillencollectie wordt ontworpen en geproduceerd met passie en nauwkeurigheid. En elk montuur wordt er gestreefd naar perfectie, benadering is geen optie. Serengeti is volledit authentiek en straalt vertrouwen uit en wordt gedragen door bekendheden als Patrick Dempsey en Tim en Tom Coronel. Daarnaast heeft het montuur vaak vermeldingen in het automagazine Top Gear.

Kom langs om onze Serengeti zonnebrillencollectie te bekijken in de winkel of maak een afspraak zodat we alle tijd hebben om je een goed advies te kunnen geven welke bril het beste bij je past.

Bekijk onze luxe zonnebrillen